Analysis of functionality and efficiency of the Slovak capital market - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Analýza podmienok kapitálového trhu v Slovenskej republike z pohľadu jeho funkčnosti ako nástroja zaisťujúceho redistribúciu kapitálu v hospodárskom systéme. Burza cenných papierov Bratislava, história a súčasnosť, funkčnosť, fúzie.