EUROFI 2017: Trendy a výzvy pro bankovní industrii - Procházka, Petr
Stretnutie ministrov financií a guvernérov centrálnych bánk členských krajín EÚ na Malte. Globálny pohľad na reguláciu vytvárania jednotného trhu finančných služieb. Výzvy do budúcnosti.