Historie centrální banky Ruské federace - Kalabis, Zbyněk
Pokračovanie série článkov o centrálnych bankách. História centrálnej banky Ruskej federácie – úlohy, funkcie a systém bankového dohľadu. Členstvo centrálnej banky Ruska v medzinárodných bankových organizáciách.