Transferové oceňovanie medzi závislými osobami - Harumová, Anna, 1955-
Regulácia cien nadnárodných korporácií. Princípy a metódy transferového oceňovania. Metódy vychádzajúce z porovnávania cien. Metódy vychádzajúce z porovnávania zisku. Analýza porovnateľnosti transferových cien. Riziková analýza pri transferovom oceňovaní.