Financial transactions in terms of their car taxation - Nižníková, Zuzana, 1986-
Finančný trh, finančné transakcie, inštitúcie. Dane z finančných transakcií. Dane z finančných transakcií v EÚ. Princípy daňovej rezidencie. Použitie výťažku zo zdanenia finančných operácií.