Hodnocení funkcí dvou systémů sociální politiky pro osoby v hmotné nouzi v roce 2014 - Hora, Ondřej
Vyhodnotenie fungovania systému sociálnej politiky v ČR a zhodnotenie politiky zamestnanosti a pomoci v hmotnej núdzi pre osoby nachádzajúce sa v hmotnej núdzi.