Riziká v malých a stredných podnikoch - Masaryková, Galina
Možnosti vzniku rizík, ich posudzovanie a riadenie v prostredí malého a stredného podnikania. Manažment projektových rizík vo firme LEMARCK SLOVAKIA, s.r.o.