Perspektívy vývoja vecného a finančného zabezpečenia vybraného sieťového odvetvia v podmienkach SR - Špaldoň, Miroslav
Na Slovensku existujú 4 regulované sieťové odvetvia, a to plynárenstvo, tepelná energetika, vodné hospodárstvo a elektroenergetika. Analýza vývoja vecného a finančného zabezpečenia a identifikácia bariér a rizík sieťového odvetvia vodné hospodárstvo.