<The> Role of a brand in purchasing behavior of Generation X and senior customers: a study of various aspects of the impact of a brand - Vokounová, Dana, 1962-
Porovnanie aspektov nakupovania a vplyvu značky u dvoch generácií. Výskum realizovaný individuálnymi rozhovormi.