Vnútropodniková komunikácia z hľadiska zefektívnenia riadenia ľudských zdrojov - Turoňová, Mária
Návrhy pre optimalizáciu vnútropodnikovej komunikácie v konkrétnom subjekte a analýza súčasného stavu vnútropodnikovej komunikácie v spoločnosti TatraSoft Group, s.r.o. Jej nedostatky a návrh riešení pre ich odstránenie.