Comparison of electronic payment services for business entities - Štofová, Lenka, 1989-
Príspevok predkladá výsledky komparácie vybraných subjektov bankovníctva pomocou relevantných kritérií hodnotenia elektronického bankovníctva so zámerom diskutovať prínosy a nové trendy v tomto sektore. V nadväznosti na cieľ skúmanej problematiky sú preskúmané vybrané slovenské banky a ich platobné elektronické služby v oblasti funkcií, bezpečnosti, poplatkov a používateľského prostredia.