Bussiness ethics in the financial service sector - Meluchová, Jitka, 1965-
Poukázanie na nutnosť sociálnej zodpovednosti podnikov v poisťovníctve na Slovensku. Hľadanie odpoveda na otázky, kde sú limity a aké metódy sú prípustné pri generovaní zisku. Snaha o zladenie etických princípov so záujmami firiem a akcionárov.