New trends in evaluation of accounting entity's financial performance based on the financial statements - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Pohľad na rôzne prístupy výpočtov ukazovateľov ziskovosti v účtovnej jednotke. Analýza a porovnanie týchto výpočtov z pohľadu hodnotenia finančného zdravia spoločnosti.