Historical development of European and Slovak legislation on annual reports as a support system in strategic management - Lovciová, Kornélia, 1983-
Charakteristika miľníkov vo vývoji obsahu a legislatívy výročných správ. Zvyšovanie významu výročných správ ako podporného systému pri strategickom manažmente na Slovensku a v Európe.