<The> Impact of store design on shopping behaviour - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vplyv faktorov dizajnu obchodu na správanie spotrebiteľa. Skúmanie kognitívného a afektívneho spracovania informácií v rámci preferovania obchodu. Empirický výskum s použitím laboratórneho experimentovania s fotografiami.