Oslobodenie od DPH pri dodaní tovaru z tuzemska do iného členského štátu z pohľadu vzniku daňovej povinnosti v roku 2017 - Válek, Juraj, 1981-
Ilustračné príklady k problematike oslobodenia od DPH pri dodaní tovaru z tuzemska do iného členského štátu.