Čo keď je toxický pracovník obľúbený u manažmentu? - Milligan, Susan
Problémoví pracovníci v kolektíve, či v pracovnom tíme. Takzvané toxické prejavy správania sa na pracovisku. Zodpovednosť za toxické prejavy správania sa v tíme. Známky zlého vedenia a postoj podniku ku správaniu sa toxických zamestnancov. Rady odborníkov.