První chemicko-biotechnologický start-up v Česku - Matoušek, Václav
Skúsenosti autora článku so zakladaním chemického start-upu. Zámer jeho podnikania - portfólio založiť na fluororganickej chémii pre farmaceutický priemysel a neskôr pre biochemický výskum. Prvé úspechy. Hľadanie spojencov. Spolupráca so študentmi. Plány do budúcnosti.