Change management není krabičkou poslední záchrany - Chochola, Martin
Situácia, keď sú vo firme potrebné systémové zmeny. Načasovanie projektu. Pokles výkonnosti, produktivity, kvality, ziskovosti - nutné súčasti prvej vývojovej fázy change managementu. Súčinnosť rozhodovateľa vo firme pri systémových zmenách. Zmena a "silná ruka". Férové vzťahy medzi firmou a zamestnancami. Dôležitý význam stredného manažmentu. Riešenie vo vnútri firmy verzus s poradcom. Poradca ako spoluautor zmeny, sprievodca a podpora pre manažment.