Stručnost je osvojená dovednost asistentky - Stoklásková, Kristýna
Čo má urobiť asistentka, aby bola pravou rukou svojho šéfa. Ako správne hovoriť. Počúvať druhého. Práca s emóciami a eliminácia konfliktov. Imidž a úsmev v správnej chvíli. Zdravá asertivita nie je agresivita. Myslieť na cieľ a svoju budúcnosť. Ako sa starať o šéfov priestor.