Etické pravidlá medzinárodných súdnych orgánov a tribunálov - Klučka, Ján
Súčasný stav úpravy etických pravidiel v medzinárodnom súdnictve. Špecifiká medzinárodného súdnictva. Analýza existujúcich etických kódexov.