Regionální diferenciace ekonomické úrovně Evropské unie - Abrhám, Josef
Napriek dlhodobému fungovaniu politiky hospodárskej a sociálnej súdržnosti pretrvávajú v Európskej únii významné regionálne disparity. Hlavné znaky regionálnej diferenciácie ekonomickej úrovne NUTS 2. Zhodnotenie vývoja.