Využívanie online priestoru pri budovaní športovej značky - Rojko, Maroš
Nové možnosti, ktoré ponúka online priestor pri budovaní športovej značky. Využívanie nových marketingových kanálov, ktoré sú v súčasnosti dostupné, dopomáha budovaniu značky a reputácie. Vďaka tomu sa aj menej známi športovci alebo spoločnosti môžu konkurenčne presadiť, pretože nemusia financovať rozsiahle kampane. Špecifiká športovej značky. Na príklade menej známeho športovca prezentácia budovania značky len pomocou sociálnych sietí. Využívanie sociálnych sietí, ako nového komunikačného kanála, ktorý sa stal najrýchlejšou a najpriamejšou cestou pre spoločnosti. Zhodnotenie tohto trendu využívania online priestoru.