Harmonization of Environmental Taxes Introtuduced in EU - Válek, Juraj, 1981-
Udržateľný rast hospodárstva pri zachovaní kvality životného prostredia prostredníctvom zdaňovania. Harmonizácia v rámci Európskej únie. Prehľad environmentálnych daní využívaných štátmi EÚ.