Differences between mutual funds and ETF - Hajduová, Zuzana, 1974-
Rozdiely medzi podielovými fondami a fondami ETF (burzovo-obchodovanými fondami, verejne obchodovanými fondami). V súčasnosti sa na Slovensku stáva viac populárnym pasívne investovanie v ETF fondoch. Výhody.