Pravdu, a nič než pravdu - Mikulcová, Katarína
Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady nás pomáhajú účinnejšie chrániť pred zavádzajúcimi informáciami o potravinách. Úloha Nariadenia ES č. 1924/2006 je regulovať tvrdenia v označení, prezentácii a reklame na celom území EÚ. Koľko to firmy stálo. Postoje výrobcov sú kladné. Dodržiavanie Nariadenia a kto naň dozerá.