Pripravte sa na kontrolu predajne! - Mišíková, Veronika
Potraviny musia byť bezpečné. S akými najčastejšími nedostatkami sa stretávajú inšpektori Štátnej veterinárnej a potravinovej správy pri svojich kontrolách. Ozveny Samošky.