Rastislav Gáll: Nástroje digitálneho podniku sú východiskom k správnym rozhodnutiam - Gáll, Rastislav
Rozhovor s Rastislavom Gállom, konateľom spoločnosti Nemak Slovakia, s.r.o., ktorá je významným dodávateľom pre automobilový priemysel. Nové výzvy v bezpečnom prostredí digitálneho sveta v budúcnosti s číslom 4.0.