CEIT Smart Factory - Gregor, Tomáš
Ceit Smart Factory je nadstavbou digitálneho podniku (Digital Factory), ktorá rozširuje tento koncept o virtuálny podnik (Virtual Factory) a vytvára tak vo virtuálnom prostredí to, čo CEIT nazýva digitálna dvojička továrne (Factory Twin).