Mobilná aplikácia CERAA a jej nové moduly - Gašová, Martina
Zmena prístupu v ergonómii a riešenia kombinujúce tradičné vedomosti a moderné technológie, ktorých výsledkom sú nové pokrokové nástroje v ergonómii, v zmysle konceptu Industry 4.0.