Dieťa je najnáročnejší hosť - Gajdošíková, Zuzana
Dva komplexné produkty ideálneho hotela pre rodiny s deťmi. Základné požiadavky na ideálny produkt pre rodinnú klientelu. Finančná, personálna ako aj materiálová náročnosť komplexného produktu pre rodiny s deťmi. Hlavný dôraz na kvalite. Príklady trendových komplexných produktov.