Mystery shopping v pracovnom práve - Petríková, Lucia
Mystery shopping - kontrola zamestnancov pomocou utajenej identity. Keďže mystery shopping zasahuje do súkromného života zamestnancov, autorka objasňuje pojmy ako právo na súkromie, súkromný život a oprávnené zásahy do práva na súkromný život. Zásada legality, legitimity a proporcionality. Mystery shopping môže byť jednorazový alebo opakujúci. Spracúvanie osobných údajov.