Kolektívna zmluva - Slaninková, Katarína
Právo kolektívne vyjednávať so zamestnávateľom je v kompetencii iba príslušného odborového orgánu. Výsledkom kolektívneho vyjednávania je kolektívna zmluva. Predmet kolektívnej zmluvy, platnosť a záväznosť.