Vplyv reštrukturalizácie na základ dane z príjmov - Bielená, Jana
Reštrukturalizácia je zákonom presne stanovený proces smerujúci k záchrane dlžníka, v ktorom sa dohodne dlžník s veriteľmi na vysporiadaní ich pohľadávok a zachová sa ďalšia prevádzka podniku dlžníka vrátane zamestnanosti aj po skončení reštrukturalizácie. Postupy účtovania v procese reštrukturalizácie a základ dane.