Podpora personálneho znalostného manažmentu prostredníctvom informačných technológií - Rakovská, Eva, 1963-
Personálny znalostný manažment - pohľad vybraných autorov. Jarcheho životný cyklus znalosti pre personálny znalostný manažment. Softvérová podpora pre PZM vo vzdelávaní. ePortfolio - jeho štruktúra, porovnanie a využitie ePortfolií.