Appraisal of driving forces in the reverse distribution channel in the Slovak Republic - Gubíniová, Katarína
Definícia pojmu trvalo udržateľná distribúcia. Dôležitosť zákazníckej motivácie. Pripravenosť slovenských koncových zákazníkov na reverznú distribúciu, prezentácia výsledkov prieskumu z obdobia 09-11/2015.