Význam cudzieho jazyka pre budúcich diplomatov - Ivanová, Eva
Pojmy jazyk a jazykoveda. Verbálna a neverbálna komunikácia. Význam znalosti cudzieho jazyka pre diplomata. Anglický jazyk ako svetový dorozumievací jazyk v súčasnosti. Vzdelávanie budúcich diplomatov na univerzitách v SR.