SCM innovations - demand and supply integration management concept for manufacturing company - Oreský, Milan, 1956-
Aktuálne analytické výstupy o integračných systémoch dopytu a ponuky spoločnosti. Prognóza dopytu ako východiskový bod pre prognózu predaja. Charakteristika dopytu, prognostické techniky a vstupy pre predpovedanie excelentnosti.