Hodnotenie zamestnancov ako nástroj motivácie - Olexová, Cecília, 1976-
Systém hodnotenia zamestnancov. Vymedzenie okruhu hodnotiteľov. Vybrané oblasti a kritériá hodnotenia zamestnancov - pracovný výkon a výsledky práce, predpoklady zamestnanca, jeho osobné kvality a potenciál, pracovné a sociálne správanie zamestnanca. Metódy hodnotenia zamestnancov. Hodnotiaci pohovor. Príklad formulára na hodnotenie zamestnancov.