<The> Effect of ethics on banks' financial performance - Halamka, Radek
Pohľad na danú tému z teoretického a empirického hľadiska. Identifikácia a porovnanie 69 etických bánk s konvenčnými bankami v oblasti aktív, volatility a návratnosti. Skúmanie hypotézy o vyššej ziskovosti etických bánk.