Multinational resilience or dispensable jobs? German FDI and employment in the Czech republic around the Great recession - Moritz, Michael
Skúmanie zamestnanosti vo firmách s nemeckým vlastníctvom pôsobiacich v Česku v rokoch 2008/09. Porovnanie výsledkov firiem v českom a nemeckom vlastníctve.