Vývojové aspekty formovania Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v kontexte jej jednotlivých reforiem - Kravčáková Vozárová, Ivana
Podrobnejší prehľad poznatkov o vzniku a vývoji Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ s cieľom vytvorenia komplexného teoretického prehľadu formovania tejto politiky z pohľadu prístupov domácich a zahraničných autorov.