Labor share in national income: implications in the Baltic countries - Razgūnė, Aušra
Určenie faktorov, ktoré prispeli k poklesu pracovnej sily pomocou modelu korekcie chýb a sériových údajov za posledných 20 rokov v Pobaltských krajinách. Vzťahy k výdavkom vlády, emigrácii a otvorenosti ekonomiky.