Férovost, cesta k prosperitě - Majvaldová, Renata
Informácie o 20. ročníku konferencie neziskovej organizácie People Management Forum v Česku. Ústredné témy: riadenie výkonnosti, zmena prístupu k efektívnej práci a výkkonu, prehodnotenie tradičných prístupov k motivácii ľudí. Niťou spájajúcou jednotlivé témy bola férovosť vo firmách vo všetkých svojich podobách.