Engel's approach as a tool for estimating consumer behaviour - Benda-Prokeinová, Renata
Aplikácia výpočtov Engelových kriviek na príijmy a výdavky slovenských domácností. Odhadovanie elasticity výdavkov domácnosti. Výsledky prinášajú hlbšie vedomosti o správaní spotrebiteľa v slovenských domácnostiach.