Effects of fiscal policy shocks in CE3 countries (TVAR approach) - Mirdala, Rajmund
Skúmanie účinkov fiškálnych otrasov v daných krajinách v rôznych fázach hospodárskeho cyklu. Použitie prahovej hodnoty vektorového autoregresného modelu. Výpočet fiškálnych multiplikátorov a vplyv na fiškálne politické úpravy.