<An> Empirical analysis of the relationship between tax structures and economic growth in CEE countries - Grdinić, Maja
Analýza vzťahu medzi daňovými systémami a ekonomickým rastom vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy v rokoch 1990 až 2010. (Výskumná vzorka 20 vybraných krajín - EÚ-13 a vybrané krajiny bývalého Sovietskeho zväzu a Albánska).