<An> Integrated model of customer loyalty in the Macedonian mobile service market - Palamidovska-Sterjadovska, Nikolina
Vývoj a testovanie integrovaného modelu lojality zákazníkov na macedónskom trhu mobilných služieb, analýza jeho determinantov a ich vzájomných vzťahov a vplyvov na lojalitu zákazníkov. Kvalita služieb, spokojnosť zákazníkov, náklady na prepínanie a bariéry spojené s prepínaním ako hlavné determinanty lojality zákazníkov a ich rôzne účinky na lojalitu zákazníkov. Silnejší vplyv spokojnosti zákazníkov na vytváranie lojality zákazníkov ako zmena bariér.