Unemployment and aggregate demand in Spain - Čížek, Ondřej
Implementácia Keynesiánskeho princípu slabého agregátneho dopytu do rámca modelu nezamestnanosti založeného na koncepte vyhľadávania a párovania. Výsledkom tejto modifikácie je existencia viac rovnovážnych mier nezamestnanosti.