Novely zákona o službách zamestnanosti aj z daňového aspektu - Jarinkovičová, Valéria
Aktuálna problematika zmien pri evidovaní občanov v evidencii uchádzačov o zamestnanie, pri poskytovaní viacerých príspevkov v rámci aktívnej politiky trhu práce. Dávky v hmotnej núdzi, pobyt štátnych príslušníkov tretích krajín prichádzajúcich na Slovensko s cieľom vykonávania sezónneho zamestnania a v rámci vnútropodnikového presunu, a to tiež z daňového aspektu. Zmeny, ktoré priniesol zákon č. 81/2017 Z.z. a č. 82/2017 Z.z.